Facebooktävling för dig som vill ha grönare fingrar!

Nu lottar vi ut 15 exemplar av den mest inspirerande boken för grönsaksodlare; ”Grönsaksodling” av den fantastiska Lena Israelsson! Boken vann mässan Nordiska Trädgårdars pris för bästa trädgårdsbok 2011 i Mars. Jag har ett eget exemplar sedan ett halvår tillbaka. Det är en sån där bok man gärna läser från pärm till pärm och sen hela tiden slår i för att hitta tips och råd kring odling och skörd av olika grönsaker.

För att delta i denna tävling måste du ha ett Facebook-konto. Skriv först vilken gröda du helst odlar och skördar i kommentarsrutan till det här bloginlägget nedan. Berätta gärna varför det är din favorit för vårt och andra bloggläsares intresse. Besök sedan Plantbodens Facebooksida och klicka på Gilla-knappen (länk och knapp finns också i högermarginalen på denna sida). Så nu är du med i tävlingen! Tävlingen pågår till 31:a maj och når vi 200 deltagare kommer vi lägga till ett hemligt extrapris. Tipsa vänner och bekanta som också älskar att påta i jorden. Ett bra sätt är att kopiera länken till denna sida och klistra in den i din statusuppdatering på Facebook.

Lycka till!

Björn