Plantbodens blogg är född

Hej gröna bloggvärld.

Från och med idag kommer vi skriva om roliga, nyttiga och tankeväckande inslag för oss odlare på Plantbodens blogg. Du kan följa bloggen här eller genom att trycka på ”Gilla”-knappen på vår Facebooksida.Vi som skriver är Carin och Björn Fant som äger och driver Plantboden.se

Vi odlar själva på vår radhustomt i Älvsjö i Stockholm där vi hyllar framgångar och lär av misstag. För visst svär man när dillen inte tar sig eller potatisen kastar meterlånga blast men lämnar tre eller fyra ynkliga knölar i jorden. Därför söker vi fakta i böcker, besöker handelsträdgårdar och söker upp trädgårdsmästare för att hitta de enklaste knepen för att få den godaste skörden av grönsaker och kryddor till oss och vår lilla familj.

Hoppas du får mycket nöje och nytta av våra inlägg här på bloggen och tveka inte att höra av dig med frågor eller tips.

Björn